• +31 (0)6 4875 8279
  • info@ankanglin.nl

Chinese Levenskunst

Chinese Levenskunst

De oude Chinezen wisten dat de mens uit meer dan alleen het vleselijk lichaam bestond. Voor hen was niet alleen het lichaam en de geest onlosmakelijk verbonden, maar was de mens ook een deel van een groter geheel en zochten zij in harmonie te leven met hun natuur en de natuur. Deze eeuwenoude wijsheid en levenskunst is zeker nu, in onze huidige opgejaagde maatschappij, belangrijk en kan het een ieder helpen om terug te keren naar een gezond leven en het zoeken naar innerlijke rust!

De praktijk gaat daarom verder dan alleen het zetten van naalden en het lesgeven van bewegingen. Een belangrijk onderdeel van de behandelingen en lessen is het toegankelijk maken van de Chinese levenskunst, opdat we bewust worden van hoe we gezond kunnen blijven en hoe we in dit leven kunnen ontplooien. Immers de beste therapeut ben jij uiteindelijk zelf!

Ankanglin, letterlijk vertaald: het bamboe bos van stilte in het hart, heeft de wens om middels de Chinese levenskunst een ieder te helpen naar een gezond lichaam en een gezonde geest!

Heb je vragen over de Chinese levenskunst? Wil je meer weten over mijn behandelingen of lessen?
Neem gerust contact met me op!

Contact