• +31 (0)6 4875 8279
  • info@ankanglin.nl

Tai Chi en Qigong

Tai Chi en Qigong

De eeuwenoude bewegingskunsten Tai Chi en Qigong kenmerken zich door langzame meditatieve oefeningen en zijn daardoor geschikt voor zowel jong, als oud! De oefeningen bevorderen niet alleen de bloedsomloop en energiecirculatie, ze zijn de ideale ingang tot bewustwording. Regelmatig oefenen helpt onder meer bij het verbeteren van je lichaamshouding, versterken van je weerstand en verminderen van stress!

Tijdens de lessen zal in eerste instantie gewerkt worden met de Qigong oefeningen: Baduanjin (八段錦) en Wudang Qigong (武當氣功), om stagnaties op zowel fysiek, als energetisch op te heffen. Hierdoor kan de energie weer stromen, het lichaam herstellen en de innerlijke rust terugkeren. Vanuit hier zullen de Qigong principes in de meer bewegende Tai Chi oefeningen worden geïntegreerd.

Ben jij benieuwd wat Tai Chi en Qigong voor jou kan betekenen?
Neem dan contact op voor een gratis proefles!

Contact

Voor jong en oud

Door de langzame uitvoering en het meditatief karakter van Tai Chi en Qigong zijn de lessen geschikt voor zowel jong, als oud. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Tai Chi en Qigong daarnaast geschikt is voor een scala aan klachten. Geregeld oefenen zorgt ervoor dat je je fitter en vitaler voelt!

Lestijden en locatie

De lessen beginnen in het nieuwe seizoen vanaf woensdag 4 september en vinden plaats in de gymzaal van de Steenvoordeschool aan Dr. Poelslaan 8, 2285 VD Rijswijk.

Dag Tijdstip
Woensdag (gevorderde les) 19.00 – 20.00
Donderdag 19.00 – 20.00*

* De les op donderdag 21 mei 2020 zal vanwege het samenvallen met Hemelvaart verschoven worden naar maandag 18 mei van 20.00 - 21.00.

Mocht je niet op de vaste lestijden kunnen of heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding, dan is wellicht privé les een uitkomst voor je. Neem contact met me op voor de eventuele mogelijkheden.

Tarieven en betaling

De kosten bedragen maandelijks 40 euro, incl. BTW, op basis van één les per week. Gelieve de contributie begin van de maand over te maken d.m.v. periodieke overschrijving. 

Met uitzondering van de meivakantie is er tijdens de schoolvakanties geen les. Voor de zomervakantie maand augustus hoeft geen lesgeld betaald te worden (voor de overige schoolvakanties wel). Mocht je buiten de schoolvakanties op vakantie gaan dan blijft de betalingsverplichting van toepassing.