• +31 (0)6 4875 8279
  • info@ankanglin.nl

UPDATE: Gratis online workshop Acht Brokaat Oefeningen

UPDATE: Gratis online workshop Acht Brokaat Oefeningen

Juist nu met de Corona uitbraak is het belangrijk om fit te blijven en daarbij is voldoende beweging van essentieel belang! Vanaf komende dinsdag 24 maart tussen 19.30 – 20.45 geef ik daarom drie weken lang een gratis online workshop “Acht Brokaat Oefeningen in drie weken“. De oefenreeks is een eeuwenoud, eenvoudig aan te leren Qigong-reeks, die met dagelijks oefenen de gezondheid sterk kan verbeteren. De acht oefeningen zijn geschikt voor jong en oud, vragen weinig ruimte en kunnen zelfs vanaf een stoel worden gedaan. Ideaal dus nu met veel thuis zijn om te doen!

Meedoen is eenvoudig: installeer het gratis programma zoom via https://zoom.us/download (geschikt voor computer en tablet), open de applicatie en voer het meeting ID: 989 431 613 in, of ga naar:  https://zoom.us/j/989431613 om de webversie te openen!

Alles op een rijtje:

Ben je geïnteresseerd, maar kom je er niet uit? Ik ben op de dagen zelf vanaf 19.00 uur online om je op weg te helpen. Dus bel/app me gewoon even (06 – 4875 8279)! Zie ik je dinsdag ook?

Update: het boek om thuis te oefenen!

Ga Fung

De methode komt uit het verleden en de ervaring uit het heden, Aanschouw het mystieke en laat het doorgang vinden tot in het oneindige!