Archieven: <span>Aanbevelingen</span>

Armand van Middendorp, eigenaar Chi Skills

Ga Fung gaat in alles een stap verder. Zoals ik hem heb leren kennen als Kung Fu broeder, zo herken ik hem ook als acupuncturist. Zijn fascinatie met het energetisch systeem, zijn wil tot leren, en zijn werk ethiek hebben ertoe bijgedragen dat Ga Fung een kei is geworden in zijn vak. Ruim de tijd nemend, en altijd op zoek naar de onderliggende oorzaak heeft Fung mij, èn een hoop mensen in mijn directe omgeving, van klachten afgeholpen en inzicht gegeven. Warm aanbevolen!

David

Sinds enkele jaren heb ik een blessure gevoelige enkel overgehouden na een eerdere trauma. Hierdoor ga ik vrij gemakkelijk door mijn enkel met als gevolg dat mijn enkelbanden verrekt raken en een dikke en pijnlijke enkel ontstaat. De acupunctuur behandeling van Ga Fung is effectief en heeft mij enorm geholpen om het herstel te bespoedigen en de pijn direct te verminderen, zodat ik snel weer kan lopen en mijn werkzaamheden kan hervatten.

Catherine

Door te veel tuinieren en schilderen in de zomer 2017 heb ik veel pijn aan mijn elleboog gehad, ik kon niet eens een kopje thee meer optillen. Ik ben naar Fung geweest, conclusie was tenniselleboog. Fung heeft mij behandeld met acupunctuur. Iedere week kon ik iets meer doen met mijn arm, na een tijd is de pijn weg gegaan. Fung is een prettige behandelaar.

Margrit

Sinds lange tijd heb het prikkelbare darm syndroom (PDS) met daaraan gerelateerde klachten. Helaas heeft de reguliere geneeskunde hier nog geen adequate behandeling voor. Ik was dus al langer opzoek naar een alternatief, toen ik in contact kwam met Traditional Chinese Medicine oftewel TCM.

Mijn man was al enige tijd naar volle tevredenheid in behandeling bij de praktijk van Fung Chong, waardoor ik besloot het ook een kans te geven. Na behandeling met accupuntuur, afgewisseld met tuina en de moxastaaf zijn mijn klachten nagenoeg verdwenen, is de spijsvertering verbeterd en heb ik veel meer energie. Tijdens de sessies werd onder andere gewerkt aan het reduceren van stress, een absolute trigger voor PDS klachten en onlosmakelijk verbonden met het snelle leven van alledag.

Ik heb Fung leren kennen als een prettig mens en kundig behandelaar. Het was een zeer positieve ervaring met geweldig resultaat!

Mark

Ik liep al een aantal jaar met een vervelende blessure aan mijn archillespees en een aantal wat vage klachten. Via, via kwam ik bij Fung terecht. Ik ben een periode onder behandeling geweest waarbij Fung de verschillende klachten heeft behandeld en in het bijzonder de blessure aan mijn archillespees. In een aantal behandelingen heeft Fung de vage klachten weten te verminderen en mijn archillespees blessure is verdwenen! Naast de goede behandelingen vind ik Fung een prettig persoon die rust uitstraalt, de tijd neemt om te luisteren en de klachten serieus neemt.

Ed

Heb mijn hele leven al last van migraine. Diverse behandelingsmethoden geprobeerd, echter zonder resultaat. Gelukkig de laatste jaren heb ik wel een geneesmiddel gevonden om de migraine-aanvallen te onderdrukken en toch te kunnen blijven functioneren.

Via mijn Tai Chi leraar in contact gekomen met Ga Fung. Na een intensief behandelingstraject zijn mijn klachten en geneesmiddelengebruik ontzettend verminderd en zijn we bezig om de migraine volledig “de kop in te drukken”. Gezien de spectaculaire vermindering die nu al is gerealiseerd, heb ik daar het volste vertrouwen in.

Karoline

Van mijn zus kreeg ik de tip eens een afspraak te maken bij Fung. Zij was al een aantal malen bij hem geweest en had al snel een duidelijke vermindering ervaren van haar klachten. Ik had vermoeidheidsklachten. Mijn rug en schouders zaten vast en ik voelde mij gespannen. Fung verraste mij met een grote en gedegen kennis van de traditionele Chinese geneeskunst. Een nieuwe wereld voor mij, maar Fung nam alle tijd om alles uit te leggen. Vooral de benadering dat de behandeling gebaseerd is op het herstellen van evenwicht in het lichaam zodat herhaling wordt voorkomen sprak mij aan. De behandelingen gaven direct verbetering. Inmiddels ben ik weer in evenwicht; vermoeidheid weg, meer energie en geen last meer van schouders en rug. Ik zou Fung bij iedereen aanraden. Een sympathieke zeer intelligente persoon die verstand heeft van zaken!

Marian

Ik volg sinds april met veel plezier de taichi/qigong lessen bij Fung. Ik vind Fung een erg goede leraar die heel geduldig is. Fung geeft in de lessen veel uitleg bij iedere nieuwe oefening en dat is erg leerzaam en geeft mij veel inzicht in hoe ik deze uit moet voeren. De informatie over de herkomst van de oefening vind ik erg interessant.

Veel baat heb ik bij de 8 brokaat oefeningen. Door deze rek en strek oefeningen zijn mijn stijve spieren in korte tijd een stuk soepeler geworden. De staande vorm van meditatie die wordt beoefend vind ik zeer rustgevend.

Ik beveel de lessen van Fung van harte aan.

Cornelia

Dat er in de buurt van mijn woonomgeving een mogelijkheid tot Qigong beoefenen kwam, vond ik geweldig. Dat er in de lessen zoveel aandacht is voor de vele “lekenvragen”, die wij over de materie hebben, is bijzonder. En tenslotte de persoonlijke aanwijzingen in de juiste uitvoering van de bewegingen is natuurlijk belangrijk.

Kortom  ik ben  zeer enthousiast over de wijze van lesgeven van Fung en benieuwd naar de volgende stappen….

Mail me
Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken? Gebruik dan het onderstaande formulier om mij een berichtje te sturen.