Margrit

Margrit

Sinds lange tijd heb het prikkelbare darm syndroom (PDS) met daaraan gerelateerde klachten. Helaas heeft de reguliere geneeskunde hier nog geen adequate behandeling voor. Ik was dus al langer opzoek naar een alternatief, toen ik in contact kwam met Traditional Chinese Medicine oftewel TCM.

Mijn man was al enige tijd naar volle tevredenheid in behandeling bij de praktijk van Fung Chong, waardoor ik besloot het ook een kans te geven. Na behandeling met accupuntuur, afgewisseld met tuina en de moxastaaf zijn mijn klachten nagenoeg verdwenen, is de spijsvertering verbeterd en heb ik veel meer energie. Tijdens de sessies werd onder andere gewerkt aan het reduceren van stress, een absolute trigger voor PDS klachten en onlosmakelijk verbonden met het snelle leven van alledag.

Ik heb Fung leren kennen als een prettig mens en kundig behandelaar. Het was een zeer positieve ervaring met geweldig resultaat!

Mail me
Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken? Gebruik dan het onderstaande formulier om mij een berichtje te sturen.